Swede Horse

får klara sig utan den störst lysande stjärnan i år ;) Santé, eller jag är inte riktigt redo för uppgiften, även om Edward tyckte att han skulle platsa i Verden, fast då han såg honom, red Karin förstås... Är ändå rysligt nöjd med hur han känns nu :) vi finner varandra mer och mer... ibland tar det lite längre tid en man hoppas på :) Det mesta fungerade fint idag vid ridningen och alla byten satt, även galoppslutorna är fina. Blir mer och mer framför skänkeln =) anar vad som fattas för ett mer enastående resultat, någon som gör det ännu bättre ;) Helt ok att det är så, för efter alla tillfällen med Enhager har utvecklingen gått framåt... det är ok att det finns de som är skickligare än mig, jag behöver inte jämföra mig med dem, det räcker så bra med mitt egna ;) och jag/vi lär oss hela tiden =)

Morgonen startade med en tam Limone, pigg, glad och framåt med super inställning till jobbet =) gillar henne också... Gaidon går som tågot och idag allra helst. I söndags var han fin och på men tenderade att vara ojämn fram, idag kom jag på varför, skavd av sadelgjorden... gissa om han har taskigt med plats bakom frambenen ;) fick börja använda mjukispadden, vilket resulterade i jämna framben =)

Efter denna fantastiska start på dagen blev det en hel del butikssysslor... nya beslut skall tas, varor beställas, beställningar skickas osv, å så kom det en del varor till ;) Spännande och roligt att se vilka effekter allt får... Hem till bergen på skrivbordet ;) av någon underlig anledning gör dom sig inte själv... det krävs en insats igen :)

Hade tänkt att nästa som anställas skall vara en supersäljare men det kanske är en kontorist jag behöver mest ;) fast det är klart, en supersäljare kan bidra till att det blir ekonomi till en kontorist =) Inget ont om de som arbetar idag de är också super, det är mig vi skall byta ut ;)

2 okt 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)