Styrelsearbete

skyrs ofta som pesten när man frågar om någon vill vara med... -Nej, jag hinner inte... det är nog ett svar som oftare än oftast ges. Självklart skall man tacka nej om man inte känner sig redo att engagera sig, för det är klart att det krävs ett engagemang. Men något som sällan framgår, är hur fantastiskt roligt det kan vara att få vara del i en grupp som av egen fri vilja sammarbetar för ett gott ändamål.

Idag ett av HDRs trevliga styrelsemöten, kreativt, trivsamt med hög skrattfaktor =) Lite summering och återblick på året och planeringa av årsmöte. Snabbt och enkelt med ett spännande samspel, där någon säger något, någon annan tar upp tråden, skickar vidare och straxt har den gemensamma intelligensen genererat ett nytt beslut eller en ny tanke ;) Naturligtvis finns det konstellationer av människor som inte fungerar så som denna grupp gör, men om, då är det mycket vunnet =)

Bjöd på fruktsallad på mötet, vad gör man inte för att hålla sockertrollet borta? Fast mest var det för att göra det sista mötet för denna grupp lite extra trevligt ;)

Lastbilen får åka hem och åter, det kan synas lite udda när den står utanför huset i villaområdet vi bor i. Att åka på tur bara för att hjulen skall rulla hinner jag inte riktigt och jag behöver köra lite till innan hjulbultarna ska dras igen. Om det inte vore för att den och jag med ett par av hästarna skall åka till Hammarö på torsdag så hade det säkert varit löst så småningom ändå. Till Hammarö och Equality Line skall vi för deras hemmamässa och för att lära mig mer om sadlar, framförallt Prestige D1 såklart. Larus och Gaidon skall få följa med så att jag kan prova luftvarianten... otroligt intressant :)

Dagens ridning hade en riktig höjdpunkt i Gaidon =) kanske på väg till en bättre formkurva. Livet och ridningen bjuder en på de mest spännande upplevelserna... Nöjd och glad för det =)

8 jan 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)