Statistik

kan vara otroligt roligt att göra/följa... ialla fall när det går åt rätt håll ;) Webbshopen slog som sagt sitt rekord i januari redan och fortsätter februari som nu så blir även det en stark månad. Man kan såklart föra statistik över en mängd detaljer men vi har valt att ha kontroll över antal besök, antal beställningar, varuvärde och snittorder... alla ökar, och i det här fallet är det bara av godo =)

Denna dag gick inte att ägna tid åt sammanlänkningen av systemen, då möte med både mentor och bokföringsbyrå hade en given plats. Det duger knappast att slarva med de detaljerna :) I morgon blir det en vända till, skam den som ger sig...

Dessutom ville jag inte missa ett endaste tillfälle till ridning till... det finns ett skäl att arbeta på som jag (och andra) gör, ja just det ;) min lön för mödan är hästeriet... någon annan har kanske samma eller något annat de brinner för. Men mitt, det är hästarna =) idag med stort nöje red jag Roemer, Gaidon, Don och Larus... utstickare, Gaidon =) Att han kan vara grym! Limone däremot fick avstå då hennes f.... muggsår har börjat koka över igen. Dags att ta en vända till med veterinären, kanske behövs det ett hudprov, så att vi kan döda den j.... bakterien.

6 feb 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)