Stackars

Roemer och Gaidon, alldeles strandsatta på landet bland insekter, massa gräs och heldagsutevistelse ;) känner sig nog fasligt bortglömda då planen var att hämta hem dem idag... eller kanske gillar de läget, istället för att längta hem till arbete och slit =) tror det...

Blev "tvungen" att prioritera bokföring och idag blev ett långdraget möte med bokföringsbyrån... långdraget behöver tack och lov inte innebära tråkigt, nej tvärt emot inspirerande och fasligt intressant, vilket det verkligen var idag. Förundras över skillnaden mellan en stor organisation och byrå, och en mindre privat verksamhet... nu har vi provat båda och kan konstatera att den lilla privata vinner stort :) tror dock att man, återigen, behöver bra rekommendationer och referenser innan man gör sitt val ;)

Borde verkligen ha filmat Don idag men glömde kameran ;) medvetet eller omedvetet kan jag inte avgöra, däremot vet jag att jag var riktigt nöjd med den pojken idag... och snygg har han blivit också =) Santé gjorde ett riktigt bra pass han också, tror jag har börjat hitta mitt sätt att nå fram ;) Larus ansåg nog att jag var en PIA ... kanske har han rätt men jag hann tänka efter och hantera ridningen på för dagen bästa sätt, tror jag... vet i övermorgon då han får arbeta igen ;)

Det finns saker jag inte är avundsjuk på, att vara tonårsföräldrar tex... fick av en god vän höra om en ordentlig tonårskonflikt, inte roligt alls... Vet inte om han bara behövde ösa ur sig lite galla eller om jag skulle ha en åsikt... kan vara svårt att hindra mig från att ha en, vilket han känner väl till... utgår ifrån att han inte hade ringt om han inte orkade med mina reflektioner ;) Känner att jag är väldigt glad att den tiden är förbi och att Amelie är vuxen ;) är också mer än glad över att vi idag har en balanserad relation =) kan man säga så... det låter lite konstigt, älskar min dotter =)

1 aug 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)