Sovmorgon

Det finns en positiv sak med att ha kontorsdag, sovmorgon ;) När jag har ett för stort berg på skrivbordet eller tiden rinner ut för viktiga kontorsgöromål, då kan det vara lägligt att planera in en sovmorgon och kontorsdag. Henke var snäll och tog sig an harvningen och jag betade av mina surdegar ;) känns alltid lika bra efteråt =)

Helt utan hästar kan man ändå inte vara, så en sväng till stallet straxt innan lunch fick det bli... Duni gjorde ett minipass som kändes ganska bra, förutom att han kändes ojämn igen :( det enda braiga med det var att det var "fel" ben, det friskaste, det borde ändå vara ett bra tecken...

Sedan fastnade jag i butiken, där finns det inget stopp på saker att göra heller ;) med både Erika och Elin på plats så blev det en hel del gjort :)

Gunilla från Three Horses kom på besök, för att visa lite nya produkter och faktiskt, så rätt i tid... Keratex hovvårdsprodukter men också för mugg och andra hudinfektioner på ben, karleder och i hovar... kunde inte kommit vid ett bättre tillfälle :) Just nu med all denna karledsvård och Limone som till och med får pencilin mot sin superkraftiga karledsreaktion, beställde direkt, här ska provas...

                   

Till Dunis strålröta           Till Santé, Limone, Don å Roemer skorv :)

Med detta kanske vi kan få bukt på skiten ;) Naturligtvis kommer vi sälja produkterna i butiken också. Magnus Kull (NLP) har rätt, gillar att hjälpa andra och som det verkar kan förmodligen detta vara till hjälp för andra i min situation :)

Och sedan han klockan helt plötsligt bli 20, innan jag var påväg hem, via Limone med sårvård och Penovetbehandling... så oj tiden han springa iväg till 21 och mina planerade eftermiddagsgöromål fick helt plötsligt skjutas till morgondagen =)

 

5 nov 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)