Sov ut

för första gången på länge :) Ögonen slöt sig redan vid 21.30 i går kväll och behövde inte öppna sig före 07.00 Harvningen var redan avklarad igår och det skulle bara bli en häst till ridning idag så varför inte passa på? Och kan säga, det var inga problem att lyckas ;)

Limone var den jag hade glädjen att arbeta i dag, sant nöje =) Inte ett öra låg bakåt, båda framåt hela passet, jag tror hon börjar tycka hon är riktigt fin. Oavsett så tycker jag det och är väldigt glad för hennes positiva inställning... man säger att när man väl har vunnit ett stos hjärta så går de genom eld och vatten för en. Hoppas att det är så och att det är det som börjar ske ;)

Nya varor hade kommit till ridsportaffären, riktigt fina stigläder från Schockemöhle, mineraltillskottet MicroVital från St Hippolyt och även en fodersort till, Nutri Star. Beställningar att skicka och ge kundsvar på, flera besök i butiken, ingen tid att softa direkt. Allt blev inte klart, så det är tur att vi har en dag i morgon igen...

Intressant med Nutristar... fiberikt, lågt med kolhydrater, bra med högvärdiga proteiner. Det börjar låta precis det vi blir rekommenderade att äta ;)

Just det här fodret passar unga hästar under uppträning och muskelfattiga men är egentligen framtaget för westernhästar. Får fundera om det skulle kunna vara något för Limone som har lite svårt att bygga muskler. Mina hästar har annars precis fått börja blanda in NaturMüslin i sin foderstat.

Det blir nog en tidig kväll igen, bara en stund med julklappsboken "Läsa Tankar" passar perfekt just nu ;)

 

5 jan 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)