Som klippt och skuren

för serviceyrket är min dotter =) såg henne in action på jobbet i dag... glad, vänlig och utstrålande en värme som imponerade på mig i vart fall ;) tror ingen kan vara oberörd... Stod där i kön och tänkte, hon är verkligen som klippt och skuren för att få människor att känna sig väl till mods, och mycket riktigt, kunderna som var klara i kassan och gick därifrån såg så glada och nöjda ut... Det är inte alla som har känslan för vad som är lagom, inte för mycket, inte för lite, hon måste ha ärvt det av någon annan ;)

Börjar förstå varför det finns krig, det behöver ju inte vara världskrig, utan bara små skitsaker som egentligen bara borde få passera som de skitsaker de är... när känslor blandas in kan en fjäder bli en höna eller varför inte en kalkon... Förundras över hur lite som behövs och vilka enorma proportioner saker kan ta sig ;) Övar mig på att försöka låta saker stanna i sina rätta perspektiv, och inte blanda mig i sådant som mig icke berör ;) En klok man sa mig vid ett tillfälle 'låt problemen stanna där (hos dem) de hör hemma'

Znyggve och Lillprinsens besök på Täby var lyckat, både verkning och massage stod på programmet. Fölisar och mammor skötte sig superbra :) Lillprinsen har skaffat sig en liten udda vana, lägger sig i lastbilen på vägen hem ;)

Lillprinsen  Znyggve

En häst till ridning, det var vad som hanns med, mitt val blev Santé =) bra val idag... kommunikationen förbättras ideligen... Undrar hur mycket min vilja till förståelse inom alla andra områden återspeglas i ridningen... tidigare har jag hört och läst att man behöver vårda alla benen i sin person för att nå framgång ;) inte bara hästarnas =) kanske fattar innebörden lite mer nu än då ;)

23 jul 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)