Som ett barn

känner jag mig ibland... som ett bortskämt barn som inte får som det vill... det sker när verkligheten inte riktigt lever upp till mina förväntningar... Är väldigt medveten om hur bra jag har det men det förringar inte att jag vill ha mer ;)

En bekants far talade om att det var det som skiljde oss från aporna, viljan att få mer ut av livet. Om den viljan inte fanns skulle vi också hänga i träd och äta bananer =)

Men vart skall vår önskan och strävan egentligen leda oss? Till ett ökat välbefinnande? Framgång, lycka eller vad? och om alla dessa önskningar slår in, då mår vi bra... ialla fall ett tag ;) Jag vet! Må bra är ett tillstånd och det kan man nå utan alla substitut vi tror vi behöver! Och! Idag är jag ett barn och då biter inga sådana argument...

Morgonen startade halvbra med en väckarklocka som måste varit alldeles för lätt att stänga av... Något försenad blev det harvning och lite paketskick från butiken. Vill man hålla hög service får man ligga i. Ett kort pass på Limone hanns också med innan resan till Kvicksund.

Väl på plats på Equirehab fick Roemer, Gaidon, Don och Larus sina behandlingar. Santé visade sina färdigheter i att gå på vatten :) duktig kille. Väldigt intressant verksamhet med många delar i hästhälsa, schysst konsept.

Räkningen från Kingsland hade kommit när jag kom hem... Det måste innebära att varorna är på väg. Jag vet inte riktigt hur vi skall få plats, snart behövs väl ett Ica Kvantum eller liknande för att få plats med alla märken och varor ;) Tror ändå det här kan bli riktigt bra för det kompletterar vårt tidigare sortiment.

1 feb 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)