Som en bollgalen hund

känner jag mig, allt är så kul :) springer på alla bollar... ett tips, en idé inget känns ointressant, försöker delegera men älskar att ha ett finger med i det mesta... och dessutom tror jag inte jag skulle ha råd, själv prioriterar jag istället för tv mm ;) inte för att jag menar att alla andra kollar tv eller att det är något fel med det, men jag springer hellre efter mina bollar istället =)

Äntligen, jag har anmält!!! Larus Msv A på Segersta, tack vare ett samtal med Maria Westerberg :) hon htavlingsskap.jpgade ett tävlingsskåp till salu på fb, ett sådant jag har önskat mig sedan länge, ringde och ja, jä.... jag fick det =) då tippsade hon om deras tävlingar den 24, så inspirerad anmälde jag :) och inspirationen höll i sig... anmälde Larus och Roemer till Sundsvall av bara farten, sista helgen i augusti =) Därefter blir det hemmatävlingarna för Larus och förmodligen Djursholm för Roemer, inte anmäld ännu ;) och likaså Örebro... Lite mer rutin på att rida väl i programmen borde det hinna bli, dessutom är det två programridningar inplanerade =)

Ingen ridning alls idag, tog en långpromenad till kvällen, kanske inte istället för men stod inte ut med att vara så stillsam som det innebär att bara vara på kontor och göra lite ärenden ;) När det gällde ärenden blev det en spännande tur till Upplands Väsby för att titta på begagnad butiksinredning, vi skall ju inreda tältet =) om vi nu skall köra med det på ett par tävlingar... Dessutom kom jag i kontakt med en ny leverantör av spännande produkter... Inte konstigt att man känner sig som en bollgalen hund ;)

13 aug 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)