Snart REA

i Ridsportaffären... innebär massor med extrapyssel. Har startat utsorteringen av varor och produkter som är fjolårets och sådant som kommer att utgå ur sortimentet. Det har kommit en hel del nytt som behöver få plats, snygga saker från bl a HV Polo, Pikeur och Anky. Inspirationen var på topp så det blev lite övertid innan det blev klart, å då menar jag att det bara är klart i försäljningsdelen ;) resten kommer att gås igenom tisdag-torsdag då vi även börjar plocka ner allt till kafeterian. Det brukar ta tre dagar att få allt iordning och tre dagar att få allt återställt ;) men jäklar vilken superrea det brukar vara =) denna gång kommer vi försöka göra allt ännu bättre (hoppas jag). Eftersom det är ganska trångt kommer vi även att använda ett tält för att få plats med lite till, å så kommer vi bjuda på fika och korv med bröd så att ingen skall drabbas av blodsockerfall ;)

I morgon skall jag kolla in vårens kollektion från Pikeur, det är alltid trevligt att träffa Mattias :) I morgon kommer också Dons spekulant för att rida en gång till, så här långt har allt fungerat väl och jag gillar hennes sätt att rida Don, tror det kan bli bra det här =)

Idag startades ridningen med Don, som kändes ovanligt fin dag ett efter vila, brukar behöva någon dag på sig men inte denna gång :) kunde göra serier och lite annat, mkt nöjd :) Larus nästa man till rakning... bara ett kort pass med tanke på att Mats Thomsson är på ingång för att fixa till hans och de andras fötter :) Duni gjorde också ett pass idag, lika spänstig och fin fortfarande, tänk om det går vägen... det vore fantastiskt =) Undrar hur man skall kunna visa tillräckligt stor tacksamhet till sin veterinär i så fall, eller kanske oavsett hur det går... Det jobbet Chris har gjort med Duni och för all del även med mina andra är mer än guld värt. Stor kompetens, erfarenhet, iderikedom och med en aldrig sinande vilja till resultat har lönat sig många gånger... vill man ge upp får man använda någon annan ;)

23 sep 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)