Snart en dag äldre

och den dagen jag föddes för ganska många år sedan är i morgon ;) Har inte firat födelsedag på riktigt många år och har inte för avsikt att göra det i morgon heller :) det har ingenting med ålder att göra för min bästa tid är nu och har så varit ett antal år, bäst för att jag har fått förmånen att börja lära mig att hantera livet på ett för mig bra sätt =) Bara att få vakna upp på morgonen är fantastiskt, och att kunna njuta av den förmån det är att få välja, hur jag vill hantera det som händer gör livet enastående intressant, skrämmande, roligt och otroligt givande. Inget händer utan att det finns något att lära sig, även om det ibland bara handlar om dig själv ;)

Det slog mig förra året, det finns en fantastisk koppling till själva födelse-dagen... för tänk hur det såg ut... Min mamma med mig på magen, pappa brevid lite blek om nosen (gillade inte sjukhussituationen), mormor och morfar, farmor och farfar... vilken lycka ett litet barn kan förmedla och hur häftigt det är att få vara ett efterlängtat barn. Alla ambitioner att vårda och hjälpa sitt barn i livet, som man sedan lyckades mer eller mindre bra med i verkligheten ;) men jag är övertygad om att ambitionen verkligen fanns. Och jag vill ömsint säga att mina föräldrar kommer alltid vara de bästa föräldrar man skulle kunna ha <3

Trollflöjten kan varmt rekommenderas :) fantastisk musik, sång, scen och agerande... mer humor än jag hade kunnat tänka mig :) Tror att även de som känner lite mindre för den typen av musik skulle finna stor glädje, som sagt, rekommenderar gärna... Operan var fullsatt och det såg ut som alla, gammal som ung hade lika stort nöje, allra helst över de dansande björnarna =)

Idag blev det fokus på hästarnas fötter... Mats fick lite att fundera över, kan inte vara lätt att ha några av mina hästar som kunder ;) som vanligt gjorde han ett superjobb, tror jag ;) snyggt och noggrant, i morgon vet jag om det håller =)

 Nu var det länge sedan vi hade hund, två översociala katter har vi huset men sedan Moa dog har vi varit hundlösa och det är nog 7 år sedan. Hon blev inte så gammal... men vilka goa minnen jag har av henne, skulle nog räcka till en bok. Lassie skulle få konkurens i många av Moas äventyr :) känns som om det snart borde dyka upp en ny hund, för den kommer att dyka upp, förr eller senare ;)

1 nov 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)