Smicker

kan man få på fler än ett sätt men framför allt så handlar det återigen om oss själva ;) När Lussan hälsade mig i morse med - Det finns bara en människa som är så galen så att hon sitter och kör gödsel på nyårskvällen... så är ju redan ordet galen så väl förankrat med att vara något positivt, för mig och då blir det en fin komplimang =) hade det inte varit så tror jag nog att risken finns för en annan tolkning... hon tycker jag är onormal... sitter där i min ensamhet istället för att umgås med andra, har kanske inga vänner att umgås med osv. Klart det kan bli helt fel, även när man menar väl ;)

Inte så underligt att de som inte talar perfekt svenska blir misstolkade oftare än andra... vet ju själv när jag är i Holland och försöker vara mig själv, inte lätt. Det krävs ord och ordförståelse för att kunna skämta eller bara umgås på ett lättsamt sätt.

Harvade faktiskt i kväll också, inte för att vara galen eller pga ensamhet ;) nej, det innebär möjligheten till sovmorgon i morgon igen =)

Hogsta och butikens budget för 2013 är i princip klar =) och affärsplanen likaså, det personliga, hästarna och arbetet är fortfarande bara i huvudet inte på papper ännu... lite till i kväll om orken inte tryter ;) Trodde inte det kunde vara så roligt och intressant att göra =) Kanske inspirationen kommer från min rådgivare, och/eller Enhager som berättar om sin 5 årsplan med alla F som varje år får sig en översyn. F=familj, friends, företag, fastigheter, fritid, frisk, framtid, form osv. För mig kanske H skulle vara rätt... hemtrevligt, hus, hogsta, hogsta ridsport, hästarna, hälsa, helhet, humor, handling...

1 jan 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)