Slipper vattna

ridbanan i morgon igen ;) Tanken slog mig under dagen, 'i morgon behöver jag nog vattna', nja, inte i morgon heller. Ser det som en fördel bland många andra, förstår dock de som sticker utomlands på semestern, men tar man inte semester så funkar det ändå ;)

Nöjd med dagens insats... fakturor check, löner check, ridning check, möte check, planering check, fritid... inte i dag ;)

Trots att viljan var god, försov jag mig i morse... 06.05 blev det och när jag kom till stallet höll Henke redan på att harva, tur att någon annan va på hugget, ingen skada skedd :) så inte blev dagen förstörd pga detta heller... Sen fortsatte killarna med målning och tvätt av mattor så de stod härliga till, alla Lussans boxar blev klara =) i morgon in med mattor och lite småpyssel sen får hästarna flytta hem. Med detta fantastiska tempo kommer vi hinna en del av en stalldel till :)

Hästarna fina, med Santé som första häst kunde inte ridningen starta bättre... mjuk, framme och ganska lydig utan spänning, kanske, kanske ;) Roemer fin som bara den, fortfarande inte fulla pass men ändå =) och så Gaidon som nästan var lättstartad ;) blir för det mesta grym efter en stund, så även idag. Jag kanske inte har lärt mig ännu men, att jag övar =)

Övar även på att hantera situationer som uppkommer, övar på att hinna tänka efter innan jag agerar ;) kanske inte tänker jättelänge men hinner i vart fall se om det finns ett alternativ... ofta gör det det ;)

20 jul 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)