Shopping

det händer nästan aldrig. Får min beskärda del när det gäller inköp till ridsportaffären och därefter finns inte mycket glöd kvar. Idag på väg hem från Naturläkaren hamnade jag i stillastående kö, just vid City Gross lokaler... tänkte, vilket slöseri med tid så varför inte, i affärsområdet finns säker hur mycket som helst att kolla på. Sagt och gjort, väl framme slank jag in på Decathlon istället... satan i gatan, vilken jätteaffär. Har aldrig sett så mycket sportgrejor på samma ställe någon gång :)

Jag behövde ju faktiskt en baddräkt så att jag kan sluta skylla på att den gamla är död som argument för att inte ta mig till simhallen ;) Provhytt och baddräkt ger verkligen upphov till depressioner, illa visste jag men så illa... Nu får det vara nog :) gick vidare till löparskorna, de gamla är för små så jag får blåmärken på stortårna, ytterligare en sak att skylla på ;) och på vägen ut, passerade jag yogamattor och yogabyxor. Alla vet ju att det är omöjligt att stå i vinkelrät position på en hand och ett ben utan yogamatta och i fel kläder, så det är klart att det aldrig blir av... Så, nu har jag inget annat än lathet att skylla på om det ändå inte skulle bli av ;)

Ett för stunden "nytt" ämne har fångat mitt intresse... Hur tar folk beslut? På vilka grunder? Hur skapas trender? och inte minst, hur tar jag beslut? Malcom Gladwell tar upp det i sin bok "Den tändande gnistan". Läste den för något år sedan, kanske dags igen. Just den författaren läser jag gärna igen, skriver riktigt fängslande och intressant, fast inte som en deckare direkt ;)

Fick ta en vända i butiken, direkt efter harvning. Vill att vi håller hög service och då duger det inte att släpa efter. Paket att skicka och kunder att svara... januari ser ut att slå alla rekord =)

Sen blev det lite häst ändå =) Gaidon som är mycket välvilligt inställd till arbetet just nu, härlig häst :) och Limone som hade samma goda inställning som honom, iallafall i dag ;) Hade jag fått välja hade största delen av mina dagar innehållit häst =)

15 jan 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)