Samma-lika

Om du gör det du alltid har gjort, får du samma resultat som du alltid har fått... eller något som allt för ofta händer mig, jag gör mer, blir ännu mer ihärdig, lägger på dubbla kol av samma sak när det inte fungerar, gör mer av det som ändå inte fungerar... även med orden gör om och gör rätt kan det bli så himla fel ;)

Det var en bild som florerade på FB om två som grävde en tunnel, den ena gav upp och den andra fortsatte... med bara en skärva vägg kvar innan den stora rikedomen. Den stora frågan är väl, NÄR? när skall man fortsätta och när är det dags att ge upp, för ibland är det kört, och ibland kan det se det kört ut men är det inte ;) Den frågan hade varit himla bra att få svar på...

I Janne Carlzons bok får jag känslan av att även dåliga beslut är bra beslut, för det är ett agerande och utan agerande kommer det att bli stopp, ingen utveckling... Att vara rädd att göra fel är ett av våra största hinder, men att göra fel utan att ta lärdom är ett lika stort... Gissa om det snurrar innanför pannbenet idag ;)

Min underbara dotter gav mig en komplimang när vi hördes i telefon idag... hon ansåg att jag liknade min far när det gäller värderingar och mitt sätt att förmedla åsikter :) -Du låter som morfar... kunde inte fått en snällare komplimang, min far var nämligen bäst =)

Hästar finns de? passerade bara stallet mellan de båda kontoren... en klapp på mulen och förlåt, skall bättra mig till i morgon. Lyckades få in momsrapporten i tid, tack vare en ihärdig bokhållare... och sedan var det en hel del till som bara måste fixas. Några möten inbokade och lite butiksarbete, åså kontor igen. Skulle kunna tänka mig att anställa en kontorist, om jag bara hade råd... eller handlar det om en inte helt korrekt föreställning. Livet är galet spännande och intressant, för om jag tänker ett par vändor till så kanske det skulle gagna hela verksamheten... Nu blev det lite mer att tänka på ;)

11 feb 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)