Sagt upp

onödiga telefonabonnemang... i vårt fall blev det 5 stycken som aldrig används, vissa hade inte ens en telefon inkopplad, snacka om onödiga kostnader ;) Under arbetets gång kunde jag även förhandla ner bredbandskostnaden på två ställen, den timmens arbete gav totalt nästan 9.000 i sparade årsavgifter, juste =)

Annars har denna dag varit lika spännande som de flesta andra... startade med djupharvning av manegen, vilket resulterade i en något senare start av ridningen, och nästan förutsägbart var Limone väldigt mycket bättre idag ;) Trots sin ringa ålder verkar hon må bättre av träning än av vila. Gaidon som gick första dagen efter vilodag visade liknande tecken, lite svårare att starta upp idag, även om det bara var en slappardag och att han ändå går i hage... blir säkert mycket enklare i morgon. Santé på töm, det börjar likna något, banne mej ;) blir lite upprörd, trots att vi bara leker, fast resultatet blir riktigt bra för han blir snabbare då, grymmaste =) å så Duni till sist denna dag... kanske inte riktigt lika fräsch som för ett par dagar sedan men fortfarande helt inom ramen för vad som är ok, och han är riktigt glad över att få arbeta en liten stund.

Å så hamnade jag här igen, på kontoret med fingrarna på tangenterna och luren i örat... många saker börjar komma iordning igen, bara för att hamna på efterkälken när fokus hamnar på något annat som halkar efter när kontoret får mesta uppmärksamheten ;) I morgon kommer fokus vara på butiken, dit massor av varor har kommit :) Martha Ridewear är nästa märke in... har hållt igen där tidigare men med det nya materialvalet blev det självklart att vi skulle ha dem ;)

Har också beställt nya kåpor till min äldsta Prestige D1a, denna gång i Lyxläder så att de skall hålla riktigt länge... gillar verkligen den sadeln och modellen som verkar passa så många hästar. Tanken med bogens rörlighet och bomspetsarnas placering känns helt rätt och har hittills fungerat super på mina hästar. Överväger starkt att ta in sadeln till försäljning i butiken... innan beslut skall jag gå bredvid när en av de skickligaste Tyska sadelinprovarna gör sitt jobb, därefter vet jag ;)

Det händer mycket nu... en foderleverantör till? Kan det vara bra det? När jag och min man drev livsmedelsbutik hade vi ett sortiment värdigt ett ICA Kvantum men i jourbutiksformat. Det jag gillade med det var att de flesta kunderna var väldigt nöjda med att handla hos oss, de fick vad det ville ha... tänker samma med foder, vi har alla olika önskningar och krav på vad vi vill ge våra hästar, varför inte tillmötesgå så många som möjligt?

Passade på och tjuvkikade lite på 5-åringarna på webbtv från Flyinge, att det finns fina hästa det vill jag lova. Saknar lite att  vara där ;) Som 7-åring kanske...

 

 

5 okt 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)