Sagor

av alla de slag, fantastiska sagor om Askungen, Den fula ankungen eller varför inte Pretty Woman. Alla med fantastiska slut... men tänk om man blev lurad som liten, det kanske inte kommer en god fe och förvandlar mig till balens drottning, eller så råkade just jag bara vara en ankunge. Den naiviteten jag hade som liten lever fortfarande kvar, trots att jag egentligen vet att det är idogt arbete som gör skillnad. Det är inte med en häst jag tänker, när det är bekymmer, han/hon kanske är en svan och om jag bara fortsätter så kommer miraklet ske ;) jag tror jag har upplevt det med nästan alla mina hästar och kanske just därför har det varit oerhört svårt att bestämma sig för att "den här är inte för mig". Faktum är att det är just sådana tankar som gör att jag nästan aldrig ger upp. På gott och ont ;) Och den där feen som gör mig till något alldeles extra, tja där har jag nog kommit till insikt till slut, inte lönt att hoppas att någon annan gör jobbet. Vill jag vara något extra, då jäklar får jag nog bita i ;)

Just idag var nog alla hästarna lite av en svan, även den allra fulaste ankungen =)

Gårdagen blev verkligen något att bita i. Mötet om ridsportaffären och vårt framtida upplägg är inte ett quickfix direkt... det blev kanske inte nattmacka men kom inte hem före läggdags ;) Så otroligt spännande och intressant att bli pressad på hur man egentligen vill ha det. Utmanande frågor som tvingar hjärnan att arbeta på högvarv. Till slut sa den upp sig, nej tack den frågan är för svår, låt mig få ha den i bakhuvudet en stund istället =) Nu vet jag att det funkar så och det är väldans skönt, för då slipper jag känna mig korkad ;)

På det stora hela var mötet grymt kreativt och inspirerande, dessutom fick jag lite fler arbetsuppgifter till kontoret, phu... det sägs att det är för att det skall bli lättare, men så känns det kanske inte just nu ;) Men jag säger ändå det, om jag fattar galoppen så blir nog det här galet bra =)

Jomen just det, lastbilen fick sina vinterdäck igår oxå, och innan nästa helg måste den hinna rulla en 15-20 mil för att bultarna skall kunna efterdras. Det innebär att lastbilen får följa med hem, minst en gång om dagen och leka shoppingbil...

4 jan 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)