Så olika

vi kan ha det... Här sitter jag just nu lugnt och stilla med mitt data-/pappersarbete... någon annanstans är det krig... några kanske gifter sig... ett barn föds... någon dör... Berättelsen Magnus Kull använde vid förra NLP-blocket om att sätta saker i ett annat perspektiv, om att resa till månen i sin tanke och betrakta jorden på det avståndet, fundera över vad som händer där nere och så småningom ta sig tillbaka igen. Grymt effektivt när man tror man skall koka över av nervositet, ilska, oro eller något annan obehaglig känsla man vill kunna få ett lugnare perspektiv på. Funkar kanske inte så bra om man blir jagad av vilda hästar eller så, men mot våra inre demoner ;) för hur det än är, i ett dåligt tillstånd funkar också hjärnan dåligt ;)

Frågan inför nästa NLP-block... Hur har du nytta av NLP i vardagen? =) Svar: hela tiden, varje dag, i möten med andra och i möten med mig själv, i stressade eller för lugna situationer... som sagt, hela tiden ;)

Fantastiskt väder idag, till och med husflugorna vaknade till liv. Två jättar flyger omkring och retas, fast just nu påminner deras surr bara om att det snart är över ;) Gillar ändå alla våra årstider och de dagar som är sämre än andra får jag träna lite extra på, gör också att glädjen för de braiga blir mycket påtagligare ;)

Larus den tappre gjorde ett fint pass idag :) tre plus tre byten i varje på första försöket, grym kille, snart fattas ingenting =)

Det blev en tur till Naturläkaren på eftermiddagen, inte skönt men nyttigt och lite piller till mitt "otroligt tjocka hårsvall" fick jag också ;) annars blev det väldigt mycket webbshop, fler saker att lägga in och ett arbete med Tillverkarlistor så att det ska bli enkelt att söka på alla Leverantörers egna produkter (hoppas det går att ändra tilteln på rullisten för tillverkare blir ibland lite missvisande)

13 nov 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)