Så mycket

spännande kunskap det finns. I onsdags Ove Wattle med inte bara munnen (hästmunnar) som specialområde utan även fötter och magar. Att han arbetar som lärare på skolan (Ultuna) blir uppenbart när han förklarar än det ena än det andra på ett väldigt intressant sätt. Mina hästars munnar fick mer än godkänt, inga tryck, sår eller andra bettrelaterade skador. Kanske är Ove en person att boka som föreläsare för HDR? för kan kunskap göra att hästarna får det något bättre då har alla vunnit lite ;)

I dag Monika och Jörgen från Equirehab. Kunskap, kompetens och ödmjukhet, kan det bli bättre? Nu blev det muskler, träning och foder... Trots en ganska gedigen egen kunskap så fann jag mig på samma sätt som med Ove, överväldigad av information, relevant sådan ;) Kanske även borde sprida den kunskapen vidare, för även om vi kan mycket själva så finns det nya pusselbitar eller lim till att foga ihop gamla bitar med.

Ridsportaffären hade också en mer än godkänd dag =) Kunderna blir som sagt fler och fler, även långväga ifrån. Levererade ett par stövlar som satt som en smäck :) det här med att hjälpa kunder, det gillar jag skarpt. Att se en kund vrida och vända sig framför spegeln, klämma och känna och sedan säga, -de sitter perfekt! Gillar på riktigt =)

Tre hästar på morgonen, Don, Gaidon och Roemer. Alla gjorde ett relativt bra jobb ;) Roade mig högtidligt med att bara notera när en förfärlig känsla dök upp, även denna gång försvann den och den annars så lösningsfixerade hjärnan fick ägna sig åt ett mer stillsamt beteende ;) Hur gammal skall man (jag) hinna bli för att hitta sina (mina) fallgropar, tydligen dryga 50 ;) vill rekommendera de som är lite yngre, ta hjälp om du fastnar :) de finns de som har kollat hur framgångsrika personer gör och beter sig ;)

29 apr 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)