Rumpan bak

hur man än vänder sig... Det är jäkligt utmanande när man vill ändra något eller ändra på sig eller få någon annan att ändra på sig eller att verkligheten skulle vara lika för alla och då helst som jag ser den ;) Det finns tillfällen när andra vill ändra något, eller ändra på sig eller ändra på mig eller ändra på min verklighet! Och det måste vara ännu mer utmanande... För hur det än är, så blir vi nog den vi är genom vad vi upplever men än mer utav vad vi väljer att fokusera på. Klart att vi krockar ibland och så skönt det skulle vara att skylla på den andre, det är den andres fel att det blev så här...

Fick frågan idag från Emelie som jobbar i stallet, - tycker du aldrig synd om dig själv. Kunde just då inte komma på något direkt tillfälle, för oftast finns det en valmöjlighet, måhända mellan pest eller kolera men ändå, och valet att se det som sker i fler perspektiv är inblandad i de flesta situationerna. En gång i livet har jag låtit sorg och tycka synd om mig själv ta över, det varade i flera år... vad som kom ut av det? inget gott, bara spilld tid. Tänker aldrig göra om det... stark eller svag, har inte med saken att göra, bara självbevarelsedrift... livet är för kort.

Idag hade jag glädjen att se Tinne träna med Anton för Lussan, som ljuv musik :) ger stor inspiration. Hoppas och håller tummarna för att det skall bli lika fint i Världscupen som det jag fick se =) då får de andra se upp. Mjuk med stor rörlighet och energi är något jag vill tillskriva den hästen, och Tinne managerar honom fantastiskt bra. Superfint =)

Mina egna hästar kanske inte glänser lika fint men de försöker och så länge man gör det finns det utveckling ;) Limone på töm gjorde som hon brukar, fint ;) Don är på mycket bra humör och känns riktigt fin. Tävla, kanske ;) Roemer kämpar mer än väl, den hjälten. Behöver gjöra något nytt med hans fötter och lyckas det, då blir vi att räkna med ;) Gajdon, mja om jag skall vara ärlig. Åså Larus som blir lite bättre och starkare hela tiden... det är mitt främsta mål, att få honom över arbetströskeln där arbetet bygger istället för att söndra :) Lyckas vi, då blir det magiskt =)

5 apr 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)