Roade andra

genom att ha mössa =) Det är något som hände senast när jag var i Sälen sist och det var för en 15-20 år sedan... Jag vill lova att det blev kommentarer och en av de yngre kommenterade att mössa, det hade hon aldrig sett mig med... Ett par personer skrattade hejdlöst och menade att det var knappast den snyggaste outfiten för mitt vidkommande ;) tackochlov fick jag även en snäll kommentar, att det var passande och snyggt =) Typiskt var min spontana reaktion, att han skämtade ;) men han vidhöll bestämt att han menade att det passade mig på riktigt, varför jag skrattande tackade för komplimangen =) Och oavsett så var det ett varmt och skönt val för en riktigt kall dag :)

Som vuxen har jag förstått att det kan vara utmanande att ändra på något och min mössa fick symbolisera det genom dagens humoristiska reaktioner. Om jag hade varit liten och hade haft behovet att passa in, då kanske mössan hade fått hamna i soporna, och knappast varit humoristisk. Det mer intressanta är att det här gäller för så mycket mer än mössor... När man gör förändringar kan det bli väldigt utmanande och svårt, det är också en oerhört viktig parameter när man tar beslut, om det är viktigt att passa in.

Mina fina hästar har efter gårdagens equiterapeutbehandlingar bara joggat på töm idag. Gaidon och Roemer har svarat jättefint, vad man kan märka i detta jobb. Don fick inte samma gynnsamma resultat på sin behandling utan tyckte nog mest att jag var till besvär. Larus anser helt klart att han tillhör världseliten och att jag bara är en black om foten, som borde låta honom sköta allt. Limone körde sitt eget race med mycket trumpetande och svanslyft, kylan gjorde nog sitt till =)

I morgon blir nog en till kall dag och då åker min nyinskaffade mössa på igen =) ingenting kan stoppa mig ;)

19 jan 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)