Ridsportmässa

hela dagen och ändå hann vi bara en bråkdel :) Det finns så mycket att titta på och så många beslut att ta så huvudet gav upp och levererade huvudvärk istället för konkreta beslut. Hur skall jag veta vad som ska säljas i vår, vilka färger, modeller, material... inte konstigt att det blir kaos ;) Min hjärna är nog inte riktigt funtad som detta upplägg kräver, behöver tid för eftertanke och reflektion sen kan det bli tal om snabba beslut.

Det fanns ändå en hel del spännande saker att titta på och ställa frågor om och överväga till butiken. Mest iögonfallande var nog denna häst med flugtäcket zebra, som Bucas har tagit fram... kul om inte annat ;) kanske något för Larus och Gaidon.

På vägen hem gjordes ett besök hos Stockholm Ridsport... roligt att se hur andra har det och gör. Fascinerades av fenomenet, att större lokal inte nödvändigtvis innebär att det finns mer utrymme eller fria ytor =) hade sannolikt inträffat för mig med...

I morgon får Don besök av en intressent, spännande och otäckt... när saker ställs på sin spets blir man mer medveten om betydelsen av det man gör. Det är ett klokt beslut och rätt och riktigt också, betyder inte att man måste gilla det ;)

Denna dag hanns ingen ridning med, bara Don som fick göra litet jobb på töm och inte oväntat på ett riktigt förtjänstfullt sätt... trend eller för att utmana mina beslut, en stilla undran =)

Kanske har jag bästa arbetslaget nu... De nyanställda fixade till dagen, när Emelie tvingades vabba, Josefine, Emelie och Maria ställde upp och fixade allt, så att vi andra kunde vara på mässan och förbereda våren ;) Grymt bra gjort...

 

17 sep 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)