Rida program

är en sak för sig... Gaidon var den som fick visa vad han går för när Roggan (Roger Ohlson) kom till Hogsta idag. Han sa att jag red för fort! ;) kan jag inte tänka mig ;) sedan säger även Emelie (som arbetar på stallet) att hon också tyckte jag red fort... de måste ha fel. Ska nog fråga någon annan =) Jag fick rida om travprogrammet i ett såsigt tempo och då tyckte Roggan att det var mycket bättre, tvi, det var inte hälften så roligt... Hur ska jag nu fixa det här, kan man vänja sig? Fattar så pass mycket, att när man tävlar är det domaren som sätter poäng och om man vill ha poäng så får man kanske göra som domaren säger ;) även om det strider mot den egna viljan =)

Skämt åsido, det var som vanligt grymt roligt och nyttigt. Får väl överväga mitt tempoval ;) i alla fall till tävling.

Övriga hästar arbetade under förmiddagen och skötte sig fint med extraplus för Roemer. Larus skötte sig också riktigt bra, är kanske äntligen på väg. Don fick prova en ny form, blandade känslor för oss båda ;)  Limone har fortfarande problem med sin mugg så hon vilar... tur att Chris kommer i morgon för nu måste vi få ordning på det här.

Semeldagen till ära köpte jag semlor till personalen, inte ofta jag kommer ihåg sådana här jippon men idag blev jag tipsad. Fina att se på och riktigt smarriga... Ingen klagade...

12 feb 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)