Slå rekord

är något som passar mig, som inspiration, som pepp, som mätkraft... betydligt mer än tävling ;) Vet när jag sa det till Lussan, att hon ifrågasatte kraften i det. Just då hade det gått väldigt bra för Duni, seger på 73% och mitt mål var att persa... med lite eftertanke kom vi fram till att det duger som målsättning ;) och faktum var, vi persade också gången efter vilket också innebar ytterligare en seger =)

För mig är det tvärrätt... behöver inte mäta mig med andra, bara med mig själv och sådant jag har kontroll över =) och när det gäller kontroll, så kan man gå väldigt långt. Peter McNab berättade om en av sina "klienter" som är en av de bästa i världen i sin gren (inte ridning). Hon hade just nu i uppdrag att lära sig skärma av ljud, då hon hade kommit fram till att just ljud störde hennes förmåga att koncentrera sig... som sagt, och hon har nog redan en väl utvecklad förmåga att fokusera och koncentrera sig ;)

Precis som det barn jag är, behövde jag lite tid för eftertanke (sura)... Ny plan gör att energin kommer tillbaka med mer kraft ;) behövde bara kopiera Kjell Enhagers fråga, -och hur tänker du lösa det?... vill du bli bättre, ställ bättre frågor är något som jag både har läst och hört ;) Gissar att jag kan vara en plåga både för mig själv och min omgivning =)

Alla hästarna fick jogga, alla glada och jag med. Limone fick gå på töm till kvällen för då var min soppa slut :)

Och rekordet som slogs... butikens kundantal :) 17 köp bara idag! Förstår varför företag satsar på marknadsföring och sådana jippon, de har effekt. Det här är också grymt spännande ämne att lära sig mer av...

2 feb 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)