Rekord

i stalltvätt.

Galet bra jobbat av alla inblandade, passerade stallet några gånger och kunde konstatera att det fungerade fantastiskt bra, noga och snabbt =) Gillar det skarpt, ett riktigt favoritläge... själv kämpade jag med att hålla mig till mina sysslor... inte lätt när man gillar den mer delaktiga och aktiva biten ;) åkte så småningom hem till faktureringen...

Innan dess blev det en stund i butiken med långväga gäster som beställde stövlar :) och en del andra beställningar kände jag mig också manad att göra ;) med den här försäljningsökningen behövs det göras lite oftare än innan =)

Och innan dess hade jag nöjet att öva mig på ridning ;) Startade med Santé som var riktigt mjuk och svarade bra för det mesta, kommer att bli riktigt nöjd när det är alltid ;) Roemer som fortfarande går lite kortare gjorde riktigt bra ifrån sig... han skall få prova på ett nytt muskelmedel från Pavo, "Muscle Care" som man kan ge som kur eller som underhållsdos, för honom blir det definitivt en kur ;) Gaidon var lite extra svårstartad i dag, men blev fin. Får nog tänka om till i morgon ;) och Larus åter i jobb = lite jogg :)

Vilken häftig grej Tinne gör, musikvideo inför OS:) I min värld är det grymt bra gjort, gillar musiken, klippen mellan musik och ridning, ja hela sammansättningen... som väntat är det väldigt proffsigt. Nu är det nog så laddat det kan bli =) ska bli oerhört spännande att följa det Svenska laget =)

17 jul 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)