Proppfull

med så mycket metoder, strategier, modeller, verktyg så jag vet inte hur jag skall kunna hålla isär och ändå komma ihåg allting ;) Vilka dagar jag har haft och som jag förstår på mina kurskamrater så är ingen oberörd av denna metodik och denna utbildning, "alla" använder redan många utav bitarna som vi redan har lärt oss =) Denna gång var mycket repetition och även några nya saker såsom tidslinjen eller change person history som känns som något det krävs stor erfarenhet av innan man gör med någon man inte känner... Läskigt effektiv om man kan göra den på ett riktigt sätt ;)

Resan hem innebar en god avrundning av kursen... fick skjuts av en av kursdeltagarna som också bor på Ekerö... Många skratt och reflektioner gjorde att resan gick snabbt och lätt ;) Det som är häftigt med det här är, inget kommer att bli som förr igen ;) jag kommer inte kunna låta bli att hålla mig medveten om vad som händer i min närhet och fundera över vilken metod jag kommer ha bäst effekt av, för att  finna kongurens mellan mig, mina mål och min omgivning, skall dock undvika att bli ett Metamonster, för det gör nog varken mig eller någon annan glad ;)

I morgon, äntligen hästarna igen =) men jag skall också se om jag kan ta tid till att göra en "visual squash", grymt intressant. Det finns en positiv intention bakom varje beteende för individen som utför beteendet.

29 nov 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)