Glatt överaskad

när Henke kommer förbi anläggningen, för att skotta "lite" snö... Helt oväntat och oombedd men mycket välkommet och jag är helt säker på, att alla på Hogsta instämmer =) Vilken ansvarskänsla och denna stund med lite skottning, blev en hel del plogande med traktorn och hjälp med fastkörda bilar... när jag åkte hem var han fortfarande kvar! Mycket glad för Henkes insats, han gör livet så mycket lättare =)

En till person som jag fick rapport om att den glänste, var Amelie som hade gjort ett riktigt hästjobb på macken... hon är grym som få =)

På förmiddagen blev det lite häst... Don på töm, som blev lite upprörd på arbetet i dag. Limone som jag har skrytit med hur snäll hon har blivit, visade på att "än kan kärringen" ;) tyckte nog jag bad om lite för mycket, och då gör man paradtrixet... för att direkt efter lägga i en extra växel och utan att vara det minsta sur arbetar hon vidare. Kommer jag någonsin fatta vad som rör sig i den skallen ;) är väldigt glad att hon inte är långsint =) Roemer fick trava några långsidor igen, känns ganska fin... blir ändå bra att Chris kommer för check i morgon... och att Mats kommer och skor på måndag...

En hel del kunder i butiken... När man växer blir det helt nya utmaningar :) hinna hålla koll på allt, skaffa information om allt, inventera allt, registrera allt, prissätta allt, serva alla osv ;) kanske ändå samma som innan men med skillnaden att allt och alla är så mycket mera =) Tycker ändå att det är fantastiskt roligt ;)

15 dec 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)