Pappersbollar

kan definitivt bidra till djupgående insikter, dock med lite hjälp och påhejning ;) En av övningarna på NLP kursen var verkligen superintressant... 8 små ihoprullade pappersbollar och ett plastglas var allt som behövdes ;) Nu skulle man börja med att stå på ett säkert avstånd, ett där man var övertygad om att kunna kasta/droppa bollarna i glaset, 100%. Efter en stunds kastande skulle medhjälparen ställa en följd frågor som hjälp för att analysera ens tillstånd fullständigt... Hur ser du? Var tittar du? Hur tittar du? Vad har du för inre bilder? Vad hör du inom dig? Vad säger du till dig? Hur säger du det? Var kommer ljudet ifrån? Vilka andra ljud hör du? Hur käns det? Vilka emotioner har du i kroppen? Var sitter de? Beskriv dem. Hur känns kroppen? Var har du balansen? Vad gör du med armar och ben? Vad gör du med blicken? Hur är din andning? Vilka rörelser finns det? Finns det något mera du har registrerat?...

Därefter fick man ställa sig på ett 50-50 avstånd, du skulle vara ganska osäker på om du skulle kunna sätta alla bollarna. Samma procedur, samma frågor... kan erkänna att svaren blev något annorlunda och hade nog också fifty/fifty träff ;) Efter en stund när man var klar med den analysen, skulle man övergå till sitt första tillstånd men stanna kvar på den mindre säkra platsen ;) Helt otroligt 100% träff och det kändes nästan bättre än på säkra platsen =) Det är sådant här jag vill gå på kurs och lära sig ;)

Åter till vardagen och framförallt denna dag... Så inspirerande med ridsportaffären, är jag tjatig? men just nu har vi så mycket med den att planera så det upptar stor del av dagen =) Till hemmatävlingarna skall vi ju vara klara med hur vi vill profilera oss, vad vi vill visa upp och hur... stora och spännande frågor som vi försökte få rätsida på idag. Å så hade det kommit varor från Shire, Sprenger, Three Horses och Eskadron... Vi hade fem paket att skicka och ytterligare varor att beställa, vilket gjorde att jag stannade kvar och hjälpte till med det rent praktiska... vi växer =)

Med hästarna blev det lite mindre... Don som har fått sadelknutor fick gå på töm, inte illa alls, förlåten ;) Duni är så pigg och glad, framåt och otroligt roligt nog riktigt jämn =) Jag vet att man inte ska önska sig mirakel men jag har gjort det ändå, och kanske, kanske =) Larus fick kämpa lite mer än den gamle, och faktiskt, jag tror att det lönar sig ;)

Donar har varit så duktig och skött sig så väl med Anita i London... nådde kanske inte sina bästa procent men han är ändå bäst för mig, stolt som en tupp =)

4 sep 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)