Påminnelser och krav

blev dagens surdeg på kontoret... De flesta är nog förkomna fakturor, men ett fåtal personer (tack och lov) verkar bara fullständigt skita i att betala :( Hur kommer det sig att man gör så? Att leva över sina tillgångar är lätt hänt men att aktivt välja att gå och handla för att hålla fasaden snygg och sedan låtsas som att räkningen inte finns... fattar inte varför någon annan, i det här fallet jag, skulle ge bort saker till människor man knappt känner... Kronofogden fick ett par uppdrag till efter idag... Och efter att dessuton ha bestridit två bluffakturor till så känner jag att kontoret är en destruktiv plats att vara på ;) Ska nog leta efter en positiv mapp i morgon ;)

Tur att man har hästarna, de gör jorden till en bättre plats att vara på =) Morgonen startade med Limone som gjorde ett fullt godkänt pass, utan vare sig berg eller dalar, nästan som en vanlig ambitiös häst ;) Don såg oförskämt fin ut på töm, så i morgon blir det rida av :) Roemer skrittar som bara den och nu är det väl bara en vecka kvar ;) Nu är jag där igen... vem är min bästa häst ;) Gaidon är så otroligt fin ibland och idag hann jag både se hur häftigt han travade och att jag hade axlarna i samma höjd ;) innebär det ett steg framåt i min egen utvecklingskurva? Om vi bortser från att han gjorde några omtramp som föranleder lite oro så är han enastående =) Å så Larus!!! häftig och fin idag igen, gjorde det han skulle på ett riktigt övertygande sätt... Det är alltid lika spännande att rida honom ;) ett upp och ett i minne, lika som när man tävlar... då växlar poängen mellan 3 och 8 i var och varannan rörelse ;) men grym det är han ändå, för känslan då han är fin, är fantastisk =) Har jag det bra? Ja, fantastiskt ;)

Jo just det Gaidon fick galoppera lite och fortfarande lät det bra, dvs det lät ingenting, inga visslingar eller väs, som en normal andning bara. Jag tror på Mucolyten och rekommenderar den gärna till alla som har en häst med dålig andning. Måhända kan den verka hiskeligt dyr vid första anblicken men man använder inte så stora mängder och man ger den i intervaller så en burk räcker väldigt länge och med denna effekt...

Trevligt möte med Mattias från Hansbo. Fick tillfälle att berätta om NLP-utbildningen och alla dess fasor ;) eller mer som inspirerande insikter... så inspirerande att jag lovade skicka information om hela kursen =) en till sak att rekommendera ;)

6 dec 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)