På intervjuv

gäller det att göra gott intryck och nu tänker jag väl framför allt på anställningsintervjuver...Har haft glädjen ;) att göra några under en period nu. Kan konstatera att det som sägs i sådana sammanhang inte alltid överensstämmer med min verklighet... Tror inte någon berättar direkt felaktiga uppgifter men har kanske en annan referensram än jag, eller berättar sin ambition och sedan är det omständigheter som påverkar hur det i "verkligheten" blir. Det är svårt att berätta om sig själv...

Tanken slog mig, vad skulle jag säga om mig, om vilka erfarenheter jag har, men framför allt vem skulle intyga att jag har gjort det jag har gjort? Hur ser ett sådant CV ut? Känns skönt att jag för dagen har mitt favoritjobb kvar ;)

Idag var det kallt nog för mössa igen och bryskt blev jag påmind om vad ett av skälen är att inte riktigt gilla mössor... Det går inte att ta den av sig ;) ialla fall inte om man har mitt fantastiska hårsvall... som en slickad elektrisk katt på huvudet och det släpper inte förrän man duschar på kvällen :) Det är värre än att bli skrattad åt ;)

Engagemang lönar sig =) Ridsportaffärens satsning har gett oanade resultat och konsekvenser... jag kommer att behöva revidera mina mål en hel del och den kräver naturligtvis ett än större engagemang =) Klagar inte... tycker det är grymt roligt och inspirerande, tänk att det går, även för någon som inte gillar att sälja ;) och jag blir väldigt glad när kunderna är så nöjda att de säger eller skriver det =) Gjorde en överenskommelse med Elin idag, hon kommer att sommarjobba hos oss, och det ser det ut som att det kommer behövas =)

Hovböld, nä... krossår i sulan var det på Don. Inte konstigt att det gjorde så ont. Sigge kom och kollade, konstaterade och åtgärdade. Förmodligen någon annan hästs tappade skos tåkappa... Nu med hjälpande sula så blir det förhoppningsvis bättre, koll i morgon. Roemer mjuk och fin, känns lite starkare för var dag =) Gaidon går också åt rätt håll ;) Larus har äntligen landat och är lite mer sansad, vilket också ger en mer harmonisk ridning ;) Limone på töm, hennes paradnummer =) Det är här jag är i mitt rätta element.

Nu får det lov att bli övertid... lönerna är ett måste... kontoret kommer inte att bli övergivet förrän långt efter sovtid. Henke är vidtalad och kunde ta harvningen i morgon, för så klok/erfaren är jag, sent i säng, sent till frukost :)

22 jan 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)