Ord

kan verkligen vara positivt eller negativt laddade... ta bara ordet galen som exempel. Kan vara väldigt skrämmande och negativt laddat om man i sin uppväxt fick lära sig att det var dåligt att vara, då hamnar man på psyket osv... eller så kan det vara som för mig... en mamma och pappa som ler, klappar en på huvudet och talar om med ett glittrande skratt, -du är allt lite galen du... gissa vad som sker hos mig när någon säger, -jag är så trött på dina galna idéer... och även om personen inte ler och skrattar så betyder det ändå att jag känner mig upprymd =) det är rent smicker ;)

Inte konstigt att det kan vara svårt att nå fram, och som jag nyligen läste - om någon reagerar starkare än du tänkt dig på något du sa, behöver det inte handla om dig...

Härligt avslut på året med rolig ridning... Don först, och ja, det skulle kunna vara en av de bättre dagarna ;) Gaidon gjorde ett helt klart godkänt pass :) Larus som gick sin andra dag utan skor, kändes lite mer gymnastiserad idag ;) och Limone blir mer och mer tålig med allt jag gör... flera rena byten och andra rörelser också... hon är nyttig för mig, får jobba på att vara mer uppmärksam och känslig ;) skulle även kunna vara till nytta i andra sammanhang =) Roemer har tappat en sko, så han får avstå ett par dagar.

Körde avelsstona till Gnesta, härliga 22 år gamla Lione och Licoeur som blir 16 år. De skall få bo där, på samma ställe som Lexus... Lexus som ändå kanske borde ha hetat osnyggve ;) Kommer säkert hinna ändra sig flera gånger om, innan det är dags för ridning (tackochlov). Efter återkomst till Hogsta fick jag tid att göra fakturajournaler och avstämningar inför årsavslutet i ridsportaffären. Plus en webbeställning som kom in idag, vilket bra avslut =) Sen blev det tid för fodring och av bara farten passade jag på att harva... innebär möjlighet till sovmorgon i morgon ;)

Kvällen och morgondagen skall ägnas 2013 års budget, verksamhetsplan och även en plan över det som jag verkligen vill =) Nyårslöften, kanske ;)

31 dec 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)