Om inte

pengar vore ett hinder, vad skulle du göra då? En fråga som kan verka oerhört utmanande för hur många har det så? En länk att se och reflektera över skulle det här kunna vara ;) Har sett den mer än en gång, och visst det är utmanande när man inte har stålarna, men defenitivt värt att ta en vända till i, i sitt tänk ;) för vad gör vi av vårt liv den korta stund vi lever här? Vad är viktigt för oss? Vad gör att vi mår bra inuti?

Apropå pengar så startade morgonen utan harvning, det blev kontoret och betalning utav räkningar istället. Tycker bättre om känslan när jag har fått iväg dem än när jag har fått iväg fakturorna... det är något jag behöver jobba på, för i morgon blir det fakturering och löner som gäller ;) Det eviga kretsloppet...

Storfrämmande i stallet idag, Mats som kom för att fixa allas fötter =) Tycker vi är ett grymt bra team, jag, Mats och Chris... alla har åsikter ibland och ofta upplever jag det som ganska nära Disneystrategin... i drömarens värld kommer det galna eller mindre galna idéer, i genomförarens värld försöker man se hur man skall förverkliga idéerna och i kritikerns världs så värderas idéerna på ett väldigt okritiserande sätt, nästan ödmjukt inför komlexiteten i det man arbetar med. Älskar det sättet att arbeta =) NLP i vardagen, ja använder gärna ;)

Det blev lite butik också... ett par stövlar skulle beställas, några saker skulle levereras och så kom Linda, hon som skall börja arbeta hos oss och gjorde klart inför framtiden och spännande är framtiden ;)

Nu närmar det sig med en faslig fart och det här med julklappar, julmat och julhälsningar börjar bli högaktuellt. Den här videolänken är en riktig julfavorit för mig, men den har jag redan använt mig av :) blir inte lätt att hitta något som slår den ;)

17 dec 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)