Olika värderingar

och vitt skilda uppfattningar gör bara att livet blir mer intressant ;) Har ingenting emot olika åsikter så länge jag är tillåten att behålla min ;) innebär naturligtvis att jag också tillåter andra att ha sin egen... Efter en långdragen diskussion med en person som var övertygad om att jag måste delas hans uppfattning, kände jag mig tvingad att hänvisa till lagen om åsiktsfrihet... för när han hade tjatat på ett långt tag och jag sedan länge hade tröttnat och inte heller såg slutet på malandet, ställde jag frågan. -Vet du vad som är så bra med Sverige? Va? -Åsiktsfrihet! Just den gången mottogs det knappast med hurrarop, så idag använder jag en något mildare version ;) Oavsett så verkar det mer ha att göra med motpartens behov än mitt eget =)

Katterna gör succé! Dessa översociala små väsen attraherar alla i sin närhet när de utforskar Hogstas alla vrår =) Än så länge har vi hållit dem inne och faktum är, när de smet ut kom de hastigt tillbaka, dagens väder lockade inte så mycket...

På förmiddagen blev det Don på töm som skötte sig ganska bra. Hans matte kanske kom till insikt idag igen, har vi dem för att lära oss? Larus i ridning och idag tror jag att vi har tagit oss över en av trösklarna, tröskeln mellan otränad och osmord till sidan med smidighet och god arbetssituation. Händer gärna efter lite för mycket vila, att steget mellan det ena och andra blir för stort, ibland behöver man (jag) bara bita ihop och jobba på. Frågan är bara när ;) Roemer fick gå ett pass efter butiken, och i dag leder han ligan... om han fortsätter så här, då blir det nog tävling i år igen =)

I butiken hade jag att göra redan från start och när det var dags att stänga kom det ytterligare två kunder till :) Kanske inte kassarekord men väl så bra ;) Nöjd med denna dag också =)

9 feb 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)