Ofrivillig eller

frivillig sovmorgon, beror på vem man frågar... Min plan var att gå och lägga mig i tid, men när inspirationen är på topp är det svårt att slita sig ;) klockan hann bli 24 innan kontakt med kudden uppnåddes. Tanken som svävade förbi var -undrar hur det här går i morgon... och med en sådan fråga istället för en uppmaning är det inte svårt att gissa hur morgonen startade ;) jo men visst, när klockan ringde var det inte så svårt för kroppen att övertyga själen... - du sa ju igår, undrar... -ja, ja okay du förtjänar väl en stunds sömn till... -tack :) Det måste väl innebära frivilligt men oplanerad?

I kväll blir det bättre ;) har redan gjort så många moment med webbshopen så att nu får det vara nog ;) Ibland blir det bra att säga stopp, nu räcker det =) Har lite att fundera på till i morgon istället. Kommer själv vara på utbildning i sadelutprovning hela dagen... har ju fått möjligheten att gå med en av de bästa och se hur han gör. Det kommer att bli grymt roligt allra helst när det sker enbart hos kritiska Grand Prixryttare. Räknar med att jag skall lära mig att förstå, så att jag kan hjälpa mina egna och andras hästar att få ännu bättre förutsättningar att lyckas, och att må bra =)

Tänk att man kan få ha det så här, galet bra =) Att få arbeta med det man gillar bäst och att få lära sig mer om det man gillar mest... hästar och livet ;)

 

 

14 okt 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)