Nya möten

bjöd denna dag på. En otroligt spännande tur till Kvicksund och Equirehab där, för att låta några utav mina hästar träffa equiterapeuten Monica Ledin, Chris och Jörgen Carlström. Kanske blir de en ny aktör i mitt team... har länge funderat över vem/vad som kan vara med och ytterligare förhöja möjligheten at hålla mina hästar i bästa skick. Inspirerad av den tyska veterinären som jag träffade på Equality Lines hemmamässa kändes det väldigt lockande att ta detta steg, att sedan "min" veterinär samarbetar med dem gör valet av ställe helt naturligt.

Väldigt trevliga människor med en hög ambition och stor kunskap var mitt första intryck, sedan kommer hästarna tala om vad som är bra eller dåligt så småningom ändå. Med rätt personer på rätt plats uppstår magi ;) vi får se...

Ja det var vad som hanns med idag... förvisso tog ditresan lite längre tid än beräknat då min GPS strandsatte mig fullständigt genom att först tala om att jag skulle svänga vänster på hemmaplan, sen blev den randig och svart men gick inte att stänga av... Fick hjälp med Eniros vägbeskrivning som kanske var lite missvisande, så jag hamnade i ett villaområde med smågator och enkelriktade vägar... nu kändes lastbilen lite väl stor :) Är nöjd med mina nuvunna NLP kunskaper, ingen irritation, ilska, stress eller annat ;) lugnt konstaterande att jag har sett mer av Kvicksund än de flesta andra utomsockens =) och så småningom kom jag ändå fram.

Jo just det... Santé fick stanna för att öva sig att gå på vatten ;)

 

18 jan 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)