Nya bevis

för att det går med ihärdighet och vilja ;) Clara Espinosa med Welton gjorde en bragd idag... som reserv in på Globen när Mattias tyvärr var tvungen att stryka sig och Brisbane. Hur kallt som helst levererade Clara och Welton en säker och bra uppvisning, så bra att de vann =) Vilken prestation! och vilken trigger för oss andra ;)

Ibland (ganska ofta) tänker man att det här är en sport för de rika, de som har alla ekonomiska och tidsmässiga resurserna, för att inte tala om vilken materialsport det är... utan en häst som klarar jobbet och gör det fint, är du rökt ;) Men det finns fönster, fönster där vi ser att det är möjligt, möjligt att uppnå det som ibland verkar omöjligt =)

Oj, min egen dag handlade om att beta av en massa kontor... efter tre dagar på annan ort kan man säga att det finns lite att ta igen ;) det är defenitivt värt det... Kommer utarbeta en plan för hur jag skall befästa allt jag har lärt mig och första steget är att ta en modell i taget och ha med den en vecka eller två för att prova i vardagen, dock lite försiktigt med Meta =)

Jo, ridning blev det såklart =) Roemer på morgonen, förvisso bara i skritt men ändå ;) På kvällen fick det bli Limone, den galna, för så överladdad har hon nog inte varit på länge. Jobbade som en gnu på töm och inte det minsta sur, snarare tvärt om och fruktansvärt duktig :) Larus fick avsluta, kanske inte dagen men ridningen, och jäklar vilken häst han är. Nästa steg är att utforma en till plan, denna så att vi kan träna lagom mycket men ändå se till att vi får med allt som krävs, det blir en utmaning ;)

Ett Globenkort tillhör också dagens arbete, för utdelning på söndag... tänk att jag gör sådant här ;)

30 nov 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)