Ny skrivare

har inhandlats :) för med denna aktivitet så blev behovet påtagligt. Efter att ha undersökt kostnaderna för att trycka programblad, anslag och sådant, insåg jag att en egen skrivare med tillräkligt hög kvalitet på utskrifterna skulle löna sig, yes. I kväll har den betalt sig redan ;) genom att arbeta benhårt med HDRs program och Hogsta Ridsports informationsblad, nöjd =)

Var en vända på Svanströms och köpte lite utskriftspapper och blev överaskad av deras Crazy-days... inspirerad också inför våran kommande höstrea. Det blev ett till spår att utforska ;)

Larus fick göra sitt arbete på tävlingsbanan, lite tjuvstart inför lördagens tävling... nöjd med grabben även om vi gjorde några plumpar i protokollet ;) Don hade innan dess gått ett pass på töm, fortfarande knutor på ryggen... nöjd med arbetet och ser fram emot att rida igen. Åså Duni, mitt stora mirakel... gladare, mjukare och fräshare för var dag som går, ler som en sol, hela jag =)

Kvällen avslutades med Enhager, aktiv man det där... hämtade honom från spårvägshallarna där han hade ägnat dagen åt 100 framstående chefer, sen till Hogsta och "12 framstående kvinnor" med ganska blandad målbild =) För att ladda tog han två ögonslutare på vägen, eller var det för att jag babblade så mycket ;) otroligt inspirerad av allt som görs och allt som tas fram i ljuset. Skall jag bli mitt bästa jag behöver jag vända på fler stenar ;) NLP och Kjell ställer frågor, och det sägs att framstående människor ställer bättre frågor till sig själv ;) NLP säger också att det är helt ok att plagiera framgångsformler, det är liksom det det bygger på... en förklaring på frågan, vad gör man igentligen inom NLP? "Monkey see, monkey do", helt ok att göra som de duktiga, eller närmare bestämt, lika som de som har kommit dit man vill;)

6 sep 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)