Nu är hon här

Stella =) den bedårande kungspudeln som Birgitta brukar ha med sig till stallet. Trots att vi är hemma nu så har hon ännu inte fått träffa katterna, för de har gömt sig... Stella letar i hela huset och jag måste säga att jag hade glömt vad Cesar sa om att gå in först (det gjorde jag) och visa runt huset rum för rum (det gjorde jag inte)... jag valde den enklare varianten, varsågod att se dig omkring ;) Det gjorde hon, har varit överallt och i ett behagligt tempo har hon kollat in vad som finns i varje vrå, nu ligger hon i sin säng. Lite arbete på kontoret sedan blir det en kvällspromenad =)

Hästarna fick göra ett joggingpass på töm eftersom de hade varit på Kvicksund igår. Det är ett trevligt ställe med trevliga människor, seriösa på ett avspänt och behagligt sätt. Genomgång av Roemer, Gaidon, Don och Santé... finns alltid något att ta hand om ;) Det är inte alltid i linje med vad man själv vill, de råd man får men med ett förhoppningsvis öppet sinne och lite självdistans så landar det mesta på ett bra sätt.

Efter promenaden skall det bli lite kontor för i morgon och på måndag blir det ridsportsmässa för hela slanten... med den utveckling butiken har gjort och gör är det bara att ligga i. Vill man bli/vara en konkurrenskraftig aktör på marknaden, så finns det för stunden inga vilodagar. Idag en hel del kunder i butiken och flera beställningar på webben, det går bra det här =)

Ska ta mig en funderare till på Cesar Millans filosofi, eller så gör jag som jag brukar ;) och satsar på att det jag gjorde med mina tidigare ögonstenar skall fungera även på denna =) Stellas ägare har stora förväntningar på alla konster hon skall kunna när de kommer hem igen... ligga död, rulla runt, piaff, passage och piruetter =)

16 feb 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)