Noname

är det första som har kommit som en ingivelse... men kan man verkligen döpa ett föl till Noname och får man? På onsdag skall Licoeurs hingstunge signalementsbeskrivas och undrar om man inte behöver veta vad den skall heta då :p Efter Hässlegårds Rubin och Licoeur som är efter Donnerhall, borde inte behöva vara så svårt ;) Snygg men inte supersnygg, brun eller skimmel vet inte ännu, har en magkänsla ;) stor men inte superstor med stora mjuka rörelser, häftig hals och huvud med lite konvex form, han är grym, precis som en häst ska vara när jag gillar =) Erikas idé om att göra en namntävling börjar kännas mer än lockande ;)

För ett par dagar sedan fick jag ett vältextat brev med en härlig kvalitet på både kuvert och papper med posten, det började med -Tack för alla gånger du parkerat mig säkert om natten. Tack för alla gånger du bytt däck på mig när vintern äntligen är över.... osv. Brevet var undertecknat av min bil. Nu vet jag att det handlar om en urkundsförfalskning, måhända av ringa art ;) och i detta fall förlåtet... Jag gillar Trygg-Hansas sätt att kontakta mig för att byta försäkringsbolag till bilen, och om de följer upp det här med ett telefonsamtal (vilket jag inte tror) då skulle det vara väldigt svårt att motstå om även argumenten var riktigt bra ;)

Hästarna mina är grymma, idag igen =) ställer jag för låga krav? Nej, tror inte det, jag ställer precis de krav som gör att jag kan få vara glad och nöjd med dem :) Och idag vet alla, att man presterar som bäst när man kämner sig uppskattad och omtyckt, det är inte omöjligt att det gäller hästar också ;) jag vill tro det... Startade med Limone som gick som tåget. Värmde med ministeg, och när kroppen var med fick hon arbeta med alla växlar hon har =) Don, så mjuk och fin som han kan. Kändes verkligen bra över rygg och när bytesserierna krånglade tänkte jag, han kanske är för bra för att klara det idag ;) Larus hade nog tänkt sig en softdag, och bara därför blev det en dag för alla höga växlar ;) Börjar fundera över att tävla i Högbo, det skulle kunna vara möjligt, knappa tre veckor dit...

I butiken blev det en hel del gjort, flera paket blev skickade... det känns roligt när det mesta fungerar. På senaste tiden har vi beställt och levererat både Königs- och Petriestövlar i rekordmängder. På torsdag kommer vi att få visa Petries alla modeller i butiken igen. Har lånat alla de sorter från Gunilla på Three-Horses och om det skall fortsätta i den här takten kan det bli aktuellt att beställa ett par i varje modell till oss själva så att vi kan visa hugade kunder hur de ser ut i verkligheten. Hittills har Petrie skött sin tillverkning i bra takt och levererat sygga stövlar i rätt mått och i rätt tid. Mina nästa par blir förmodligen som dessa ;)

21 okt 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)