Nerver av stål

ibland, men inte alltid ;) Börjar redan känna av att det är besiktning för Don på fredag, och nu talar jag inte om oro för att hitta något, nä, det handlar om oro över att bli av med honom... jag är nog inte riktigt klok på ett enda ställe ;) Hur står det nu på min hemsida, under fliken till salu... Alla våra hästar är till salu... och syftet är att förädla och sälja... Allt är sant, men ack så svårt :) det krävs nog någon med starkare nerver och förmågan att inte knyta an till alla individer som om det vore för alltid =) Det som är bra om det blir av, är att jag får lite mer lagom att göra och att jag närmar mig min budgetnivå ;) Det kostar att leva sin dröm ;) dessutom tror jag att Marita och Don funkar ihop, och det är viktigt för mig, alla skall vara nöjda annars ska man avstå =)

I morgon skall Lexus flytta hemifrån, ner till Ida i Gnesta via en sista tur till Rose-Marie på Täby. Tänk om jag kunde passa på att ta en bild eller två, att det skall vara så svårt ;) klart att jag vill att bilden skall bli bra, men det förutsätter att man för det första tar fram kameran ;) kanske i morgon.

Har man haft sina hästar sedan föl som Duni t ex, så är det inte helt lätt att låta dem flytta hemifrån, och det blir inte lättare med tiden :) Hästar har tack och lov inte samma trotsålder som människor, som gör allt för att bli egna vuxna personer och i vissa fall behöver frigöra sig, då är det mer självklart att man flyttar till något eget ;) men så är det inte för mig med hästarna.

Det blev faktiskt lite ridning idag :) Larus som jag tror har anpassat sig lite mer till sina nya skor =) och Don som sköter sig riktigt bra, mjukare än så här går det nog inte att vara =)

Dominerade dagen igen gjorde kontoret, en till bit på väg... idag vart det avstämningar och påminnelser, önskar jag slapp av flera orsaker... I butiken flödade kreativiteten vid datorn :) hittade fler funktioner i faktureringsprogrammet och nu då vi äntligen börjar använda det, så kanske vi också lär oss det, tre år senare ;)

Lite sårvård blev det också... kundhäst som hade slitit sig och vurpat på asfalten... fick åka till Ultuna för extra undersökningar, med hästar är det dumt att chansa ;) svårt nog ändå att hålla dem på fötter.

 

 

7 nov 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)