Nej, nu

blev det sådär sent igen... Så mycket att tänka på och göra, ser i spegeln att det sliter ;)

Planeringsmöte med personalen, återkopplingsmöte med tävlingssektionen och styrelsemöte med HDR är några utav sysslorna idag. Är intresserad och tycker det är kul, men det tar sån tiiid ;) Dessutom slutar dessa kreativa möten med att man helt plötsligt har ännu mer att göra :) och allt känns såklart lika roligt att ta tag i... Kvadrat 2 = Viktigaste först ;)

Marita red Don en gång till idag, tror det som sagt kommer fungera riktigt bra... lagom modig för att göra lagom ;) bra egenskap =) På torsdag kommer tränaren med för att styra upp, spännande kan man lugnt säga att det är ;)

Morgonen ägnades lite ridning och en del pyssel... Josefin va sjuk så jag gjorde lite mer i stallet, hann ändå rida en fantastisk Gaidon... kan man persa så här redan efter ett fåtal dagar i jogg, då finns det hopp för framtiden... kommer att bli magiskt =) När det gäller Duni har redan något magiskt hänt, bara på de senaste dagarna har vikten ökat och pälsen skiner som koppar :) men bäst av allt, så fin att rida... kanske inte helt smidig ännu men herregud, han är 17 år, förvisso en lågmilare men är förlåten om han inte är smidig som en yngling, vem är det föresten i dessa dagar? Idag valde han själv igen ;) skyndade sig bort från stallet efter sitt lilla arbete... istället för att svänga in mot stallet styrde han kosan mot Hogstaslingan med världens fart och spetsade öron =) det dög inte ens att ta asfaltvägen hem, nej mycket beslutsamt gick han grusvägen runt. Den hästen gör mig glad ;)

Och i morgon kommer Mats och fixar fötter, bästa på många sätt :) och massa Reaförberedelser blir det också... ja, den dagen lär också bli full ;)

25 sep 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)