Nästan ledig

dag idag ;) Efter harvning blev det en första tur till Globen för att hämta Mats... ville att han skulle passa på att göra en korrigering på Larus fot, när han nu ändå va i Stockholm. Globenresa två, att lämna tillbaka Mats som skulle visa upp Luringen.

Väl hemma igen blev det en skrittur med Roemer, 11 dagar kvar och nu börjar det spritta i benen på honom ;) Gaidon fick också göra en kortis, så pigg som idag har han nog inte varit på riktigt länge, måste vara ett gott tecken =)

Sen skynda till Globen för tredje gången, nu för att se Küren... så duktiga alla är, allt är inte perfekt men alla gör bra ifrån sig. Tinne gjorde en superritt och slog Svenska rekordet i dag igen, och Patrik gjorde det bästa jag har sett med Scandig som såg riktigt fin ut i hela programmet =) Sofie med Charming såg mjukt och fint ut det också, men jag tycker nog lite synd om Charlotte... inte lätt att reda ut när det blir så laddat och spänt...

Hemresan passerade pizzerian i Alvik tillsammans med Anita, gott och trevligt... sedan hem, lite jobb med schemat men mest ledig ;)

2 dec 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)