Nackpad

Fungerade med nackpad på Larus idag igen :) kan det verkligen göra så stor skillnad??? Två dagar på raken tenderar i alla fall att bli en vana ;) Naturligtvis fick alla andra hästarna också prova... effekt fick jag på ett par tke-c6524-932.jpgill, medan för tex Don kvittade det vilket :) Behöver alltid prova påståenden, även om det i detta fall verkade helt logiskt så vill jag ändå testa av. Att avlasta belastningen på nackpartiet har man försökt göra på många sätt med mer eller mindre lyckat resultat. En fårskinnspad och lite lösare remmar (även tandläkaren kommer att gilla det här) är en lightvariant på avlastning. Finns det en chans att skapa bättre förutsättningar, klart att man gör det =)

Äntligen var det riddag =) Alla utom Roemer som fortfarande vilar ut efter operationen, fick arbeta en sväng. Limone är på riktigt bra humör och helt klart kommer vi ett steg i taget, framåt just nu =) Don är riktigt mjuk och med på noterna som aldrig förr ;) Gaidon fick bara göra ett kort joggpass, men det var heeelt okay ;) Santé på töm, ganska bra ;) Larus, dagens stjärna... fick även fina kommentarer slängda efter sig... j vilken fin häst den där är och nog håller jag med, han är grym =) till sist en riktigt snabb jogg med Duni för sen var jag tvungen att skynda vidare.

Vidare till Västerås och Birthe på Levad Hon gör för mig ett jättebra jobb med att hålla min kropp smidig och i balans. De övningarna jag får ta med mig hem hjälper ytterligare så att utvecklingen för det mesta går framåt. Kan väl erkänna att det finns en tendens till att bli periodiskt mindre aktiv, allra helst när man/jag känner mig smidig och stark ;) Birthe berättade att hon snart åker ner till Danmark och Andreas Helgestrand igen :) har förstått att han också sätter stort värde på samma hjälp.

Är det inte så här man behöver tänka? Birthe och Lars-Erik bra för min kropp... Magnus och Kjell (NLP) bra för min knopp =)

18 okt 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)