Morgonstund

har guld i mun... Det man gör innan lunch...  så många till liknande visdomsord berör morgonen och jag kan bara hålla med =) En gång i tiden var jag kvällsmänniska och skulle nog lätt kunna bli det igen om inte motivationen till morgonarbete var så stor ;) för trött är jag, varje morgon men det är great att få arbeta då, innan dagens intryck gör mig förvirrad och trött ;) Hur ska detta sluta? med åldern säger man att det blir värre och värre, men blir jag som min farmor så kommer det bara bli tidigare och tidigare och då kan man alltid gå och lägga sig tidigare också, innan förvirringen slår till ;)

Planen var att göra det viktigaste först, dvs kontoret just nu, direkt på morgonen efter harvningen... så långt allt väl. Sen blev det en oplanerad tur till verkstaden med lastbilen, för vad händer... Henke rapporterar, det ligger en trasig fjäderdämpare under framvagnen, och så sprack den första delen av planen...  Och till eftermiddagen skulle jag få rida, men se det gick inte heller... Karin magsjuk, fick gå hem från butiken redan klockan två :( stackars i sådana fall. Ja, hur var det nu... gilla läget och gör det bästa av situationen och ja, det är ju inte så att det inte finns att göra ;) Butiken stänger kl 20 och det planerade styrelsemötet började kl 19, speeda på med kvällsfodringen för att sälla mig till mötet :)

Och återigen, vilket styrelsemöte!!! Glada skratt blandat med seriösa diskussioner, humor blandat med allvar, broms och gas, tänka till och skapa kreativa lösningar, det är vad våra styrelsemöten genererar och det inspirerar. Ensam är inte alltid starkast... vill påstå att sådana här sammankomster ger så mycket energi, och arbete ;) På något sätt är det så synkat att alla ger och tar, bromsar och gasar växelvis och i olika frågor, så att idéer bara poppar upp... När styrelsearbete är som detta då är det grymt =)

På mötet avhandlades bla det stundande Klubbmästerskapet och hur upplägget skall bli denna gång... Många idéer blev det som sagt. Det kommer krävas lite kreativitet för att slå 2011 års upplaga =)

Eller vad sägs om fjolårets vinnare, Emma Larsson alias Fiona, det blir inte lätt ;)

 

6 nov 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)