Mognad

har inte alltid med ålder att göra... trots att jag själv först i vuxen ålder började försöka finna den, insåg jag i dag att det finns betydligt yngre människor som redan har startat sin resa mot mognad. Mognad i min definition är, att acceptera sig själv och andra för de vi är, oavsett om vi har samma eller olika värderingar, beteenden, erfarenheter, status... att ta ansvar i alla situationer, även när det är jobbigt, pinsamt, skrämmande obehagligt, tröttsamt eller... att förlåta och kunna gå vidare... att vara ärlig och rättvis... att avstå från att baktala andra... att acceptera de gåvor livet ger, oavsett om det känns som gåvor för stunden eller ej...att inse att det är jag själv som formar mitt livsöde... att låta andra forma sitt... Ibland blir man besviken på saker och personer omkring en och ibland blir man grymt överraskad =)

Roemer fantasisk i dag eller snarare magisk, gjorde a-ö med vilja, mjukhet och balans =) lycka...  Det är dagar som denna som gör att man är villig att offra det mesta för den upplevelse som ridningen kan ge ;) Innan Roemer hade redan Gaidon och Larus gjort varsitt riktigt bra pass, tror till och med att jag efter mitt pass med Gaidon uttalade 'kanske är det här min bästa häst'. Just idag höll det bara till nästa, Larus som också kändes som min bästa häst, som sedan övertrumfades av den näst intill magiska Roemer =) Jag tror inte jag har sänkt mina krav, har däremot kanske en mer positiv inställning till mina krav och mål, mer avspänt, vilket möjligtvis kan ha ett finger med i spelet ;)

I morgon blir det en tur till Täby med Znyggve och Lillprinsen ;) spänd av förväntan över bådas ben... galen, nej inte det minsta ;)

22 jul 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)