Mitt bästa...

Jag gjorde mitt bästa men det var inte gott nog... ungefär så svarade Adelinde om sin och Parzivals "förlorade" guldmedalj vid OS i London. Jag gjorde allt jag kunde men domarna ansåg att Charlotte och Valegro skulle vara etta och det kan jag inte göra något åt... Undrar om hon har träffat NLP-gänget ;)

Tanken om vår egen vardags- och för all del även tävlingssituation dyker osökt upp. Ibland gör vi vårt bästa för att vi inte vet bättre och det är inte säkert att det duger för andra... Ibland gör vi så bra vi bara kan och det räcker inte... Vi tror vi hanterar något på bästa sätt och det gör vi nog också, i vårt perspektiv men när det blir mätt av andra så kanske det är åt skogen... undrar vem som har rätt, och kan man överhuvud taget veta det? Tror inte det, för så olika är vi. Oftast utgår vi från oss själva som någon slags mall och tycker att den egna moralen eller förhållningssättet är rätt. Tjohejsan, i vems värld då? Bara den egna. Så när Byron Katie eller Kjell Enhager utmanande säger, det är klart att andra har rätt för det är deras verklighet i deras värld fast din/min värld ser kanske helt olika ut. -Om jag vore i dina kläder skulle jag tänka och tycka precis som du... Även Fexeus bok talar om det för oss.

I min värld blev det en hel del gjort idag, inte så mycket ridning för här var det bara Larus och Don som fick anstränga sig. Larus först innan han tog sin morgonslummer (den brukar medföra en hel del saneringsarbete). Som sagt mycket svajigt ;) idag som en miljon =) Don höll på att bli en besvikelse tills jag ställde frågan till Lussan. -Förstår inte, varför ena dagen på topp, nästa som jag vet inte vad... Men tror du inte han kan ha träningsverk? Hm... hur trög får man vara? Efter två dagar med gott resultat varav gårdagen med ett lite längre pass innan det goda resultatet uppnåddes ;) Klart det kan vara träningsverk, kanske till och med troligt. Avslutade med lite lösgörande jogg till bådas förnöjsamhet =)

Sedan blev det butiken med ett stort antal kunder, även idag var det kö en stund =) Fick även göra klart ett par internetbeställningar så att de skall komma iväg på direkten. Fantastiskt roligt att effekten håller i sig... måttning av stövlar idag igen =)

I morgon kommer tiden vara på min sida, som det ser ut än så länge ;) Till kvällen kommer Enhager för Hogstagruppen igen, nice. Jag tänker berätta om Adelindes upplägg. Fystränare och mental tränare i ett, för då får coachen vara med i skarpt läge. Hur fungerar jag när det tar emot osv ;) Har även bokat ett bakverk att bjuda på från bästa dottern Amelie, trots att jag borde avstå ;)

7 apr 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)