Missar

eller missar, i detta fall ungkatter... Två stycken har flyttat in på Hogsta idag =) Två charmtroll som är supersociala och med kattmått mätt väldigt modiga. Den röda killen heter Charlie om han inte blir omdöpt till Amiral von Schneider och den sköldpaddsfärgade heter Chai eller varför inte Miss Sophie, bara för att matcha Sir Toby eller Sirren som han kallas. Oavsett så är det lyckosamt för Sotis accepterade deras intåg utan tillstymmelse till slagsmål... när han blev presenterad för dem så gjorde han sig bara extra stor och skrek åt dem så högt han kunde. Tror ljudstyrkan har ökat i takt med hur lite han hör, i likhet med vissa lomhörda människor som också börjar prata högre ;) Ungarna accepterade överhögheten och höll mycket låg profil, kloka katter =) Senare till kvällen låg alla i tvättstugan ock dåsade utom Charlie som sprang runt och spanade in allt och alla.

Till ridning blev det bara Roemer och Gaidon, båda duktiga. Min plan var att rida Gaidon ett kort joggpass, men oj, glömde både tid och rum ;) det blev lite mer än planerat för killen var grym idag igen =) Inget mastodontpass direkt men... ibland är det svårt att inte ryckas med :) Roemer var jag klokare med trots att han kändes riktigt fin. Någon klok sa, - det gäller att rida klokt och fundera ut vad jag kan göra idag som gör att hästen kommer att hålla till i morgon och längre till ändå. Det är en berättigad tanke för vissa individer gör mer än de orkar med och om inte vi/jag tar mitt ansvar så blir det kanske galet till slut. Don och Larus vilade sig i form ;) de gör sitt nästa arbete först i morgon.

Till ridsportaffären kom det en leverans med flera nya modeller på ridbyxor från Euro-Star. Alla är gjorda i något extra bra material med vad kallade de det "hållfast elastik" eller något liknande. Snygga som bara den och med en massa roliga detaljer... ridsportmode, ja det kan man lugnt säga.

8 feb 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)