Minimalistiskt

eller Maximalistiskt är en fråga som kanske mest ställs i samband med mode eller inredning. Själv känner jag mig som en vindflöjel, en pekar jag mot små idéer och satsningar, en pekar jag mot stordåd (med mina mått mätt) och inte finner jag mig helt tillfreds på vare sig det ena eller andra jag pekar på ;) Naturligtvis är det en process som så småningom kommer att landa... frågan är bara var ;)

Tänker... för att vara effektiv borde man veta exakt. Dit kommer jag nog iochförsig när drömmarna får struktur och en prislapp. Känns bara lite vimsigt med alla upptåg fast de på något sätt ändå hänger ihop :) Stort eller litet, det är frågan ;)

Läste en för mig jätte intressant artikel som jag fick av en vän idag. Den handlade om Body-Shops grundare, eller medgrundare, mannen till Anita Roddick, Gordon Roddick som numera driver annan verksamhet vidare i samma vilda anda till minne av sin framlidna fru. Gordon berättade om deras syn på företagandet och att det handlar om att genom företaget arbeta för ett schysstare samhälle. Inom verksamheten och genom alla steg handlar det om att ta ansvar för hela kedjan, mår alla bra, mår företaget bra :) men deras käpphäst var framförallt passion =) Inspirerande till max ;)

Ridning och kontor handlade dagen om :) På morgonen en tur med Don, som hade en mindre bra dag, dvs han persade inte som de föregående två dagarna ;) Gaidon riktigt fin att rida om vi bortser från omtrampen ;) Roemer, ok och Larus kan gå en stund längre nu med sina barfotafötter :) Limone fick göra sitt jobb till kvällen, taggad till tänderna. Stod och skrapade i boxen när jag kom, inte helt nöjd med den sena timmen och i ridningen, kanske lite för på och även det kan bli lite fel ;)

7 jan 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)