Metaforens kraft

är något som Anthony Robbins skriver om i sin bok "Väck jätten inom dig" =) han behandlar även ordens värde, otroligt intressant och ja, jag kan nog hålla med. Det kan nog ha sina vinster i att tänka på sitt språk/ordval... istället för fly förbannad skulle man kunna säga lite purken och med det sänka sin intensitet något ;) eller från det var ganska roligt till helt fantastiskt enastående och förhöja sin känsla något helt otroligt. Är målet med allt vi gör, att må bra, så varför inte ;) Att åka hem till kontoret med metaforen 'hem till bojan' eller 'för att roa sig högtidligt', är det en lögn eller är det ett blivande tillstånd och om tillståndet är avgörande för hur vi mår, så kanske jag skall prova det =)

Kan känna en viss avund till de som rider i Falsterbo, när man hör alla glada rapporter därifrån ;) inte på minsta sätt missunnsamt, bara en tanke om att det kunde vara kul, eller hur... har inte haft en tanke på att ens försöka ;) Om man skall göra en sådan sak behöver man nog vara lite mer målmedveten än vad jag har satt mig för, något att tänka på ;)

Morgonens ridning gjorde starten på dagen riktigt bra... Santé som la i växeln redan i värmningen och gick riktigt bra hela passet, förvisso inte så långt men tydligen tillräckligt... Anna gav feedback om de långsamma stegen till hagen, trots att det var hage och flera timmar efter arbete, får se i morgon. Å så Gaidon, han kan verkligen vara så frän... det tar lite tid men ack så fin han blir =) Det var vad som gick att få till i dag för sen blev det att roa sig högtidligt med kontoret ;)

Först ett givande möte om budgetarbetet, och faktiskt det är ett otroligt intressant arbete... Att arbeta med målbilder och implementera det med siffrornas kraft är något jag gillar :)

13 jul 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)