Melankolisk

= tungsint, sorgsen, vemodig... så känns det nog lite just nu. Det är inte så ofta det sker och tacksamt nog stannar det normalt sett inte länge heller ;) Intressant fenomen, jag vet vad som krävs för att förändra det tillståndet men jag ids inte, trots att jag inte gillar att vara i det ;) Bävar också inför tisdagens TEST, nu minns jag varför jag aldrig gillade skolan... För hur kommer det sig att jag kan rabbla både det ena och det andra jag lär mig för både kreti och pleti men när frågan ställs och skall bedömas då är hjärnan tom ;) ja vet, det är det här NLP skulle råda bot på och ännu så vet jag inte om det har gjort det eller ej, för testet är ju först på tisdag ;) kan kallas, att ha en föreställning och en redigt negativ sådan =) Bot och bättring, jag vet vad som krävs och nu sätts jag på prov, inte huvudet i sanden "face yous fears" är det som gäller =)

Limone, bäst idag :) trots inte så vilda protester... hur ska jag fatta vad som rör sig i den skallen... Glad och framåt redan i skritten, för att ändå ställa frågan i uppstarten... jo, vi ska... räckte för att starta turbon och sedan var det bara att hänga med... och ändå, efter skrittpaus samma frågande tveksamma inställning och sedan var jetmotorn påslagen =) Hon är grymt rolig och inspirerande att rida, men sto igen, tveksamt ;)

Ganska lugnt i butiken med några för oss nya kunder som kom in och handlade. Webbshopens nyhetsbrev har resulterat i flera svar redan, grymt bra. Det innebär att vi kan möta de hinder/svagheter som finns och försöka åtgärda, samt ta till oss det vi faktiskt gör bra och även förbättra det ;) För hur ska vi annars kunna utvecklas åt rätt håll, om vi inte får reda på vad kunderna och de potentiella kunderna tycker ;)

Till kvällen igår kom jag mig för att titta på en inspelning med Roemer, programridning för Gustaf Svalling i somras.. Int II. Duktiga Roemer ;) det fanns väl både bra och mindre bra moment på den inspelningen och med ett sinnestillstånd på minus så blev det nog övervägande fokus på det som var mindre bra, trots att jag hörde Gustaf bedöma en övergång med en 9. Det är intressant, hur mycket tillståndet betyder ;) är glad över att mitt normaltillstånd har fokus på braiga saker =)

 

25 nov 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)